Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل سازمان اقتصادی کوثر گفت: دهه فجر سیستم هوشمند مالی راه‌اندازی می‌شود و همه حقوق‌های ما قابل رویت خواهد بود و به مسئولان ارشد کشوری حق دسترسی خواهیم داد و صورت های مالی را هم افشا خواهیم کرد.

به گزارش ایران اکونومیست، ناصر فخاری امروز در نشست خبری به مناسب گرامیداشت هفته دولت، درباره عملکرد سازمان اقتصادی کوثر در یک سال گذشته اظهار داشت: اساسنامه ما در این سازمان بهره‌وری حداکثری و تامین نیاز جامعه با اولویت خانواده‌های شهدا و جامعه ایثارگران است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل سازمان اقتصادی کوثر با بیان اینکه در گذشته این ریل‌ جابه‌جا شده بود، گفت: در گذشته سازمان اقتصادی کوثر برای عده‌ای ویژه خوار و تریبون دار بود در حالی که باید جامعه ایثارگران از آن برخوردار می‌شد.

فخاریان با بیان اینکه منافع سازمان اقتصادی کوثر برای همه است و جامعه ایثارگران در اولویت هستند، گفت: در مدیریت گذشته این سازمان را به سمت و سویی می بردند که منافع جامعه ایثارگری ایفاد نمی شد، مثلا معدن را با دامداری عوض می کردند.

وی با بیان اینکه عملکرد این سازمان در این دولت متحول شده است، ادامه داد: یکی از شرکت‌ها سال گذشته 38 هزار میلیارد تومان سود آوری داشته اما با توجه به خود صنعت این درآمدها اکنون چندین برابر شده است.

فخاریان افزود: شرکتی که سال گذشته 70 هزار میلیارد تومان بیشتر نتوانسته دانه روغنی خریدار کند اکنون با وجود حذف ارز 4200 تومانی،  یک‌هزار میلیارد تومان خریداری کرده است.

وی ادامه داد: در گذشته برخی مدیران علاقه‌مند هستند که در اقلیم خودشان صنایع ایجاد کنند که اکنون اگر تکمیل شوند خسارت بیش از حدی برای سازمان وارد خواهد شد یا اگر تکمیل نکنیم نارضایتی ایجاد خواهد شد.

فخاریان با بیان این که «اقتصاد رهنما» رویکرد جدید این سازمان در دولت سیزدهم است، افزود: ما به دنبال رفاه برای جامعه ایثارگران هستیم، اختصاص بخشی از سهام شرکت ها به سه د هک پایین جامعه ایثارگری اختصاص می یابد.

مدیرعامل سازمان اقتصادی گفت: ما نمی توانیم قبول کنیم که جانبازان مشکل داشته باشند و عده ای در این سازمان حقوق 80 میلیون تومانی بگیرند.

وی ادامه داد: برای بهبود وضعیت دندان ایثارگران و بیماران قطع نخاعی شرایطی را فراهم کردیم که در گذشته چنین امکاناتی نبود اصلا مدیریت قبلی خودشان را متعلق به بنیاد نمی دانستند.

به گفته این مسئول 40 میلیارد تومان برای اختصاص تشک ویژه برای جانبازان اختصاص داده شده که در دولت قبلی با وجود قول های فراوان این شرایط برایشان فراهم نشده بود.

فخاریان تاکید کرد علاوه بر اینکه رفاه را برای جانبازان و خا نواده شهدا و پرسنل فراهم می‌کنیم، به دنبال هوشمند‌سازی مدیریت هستیم، اکنون سیستم مالی هوشمند شده و تمام حقوق‌ها رصد می‌شوند.

وی ادامه داد: دهه فجر سیستم هوشمند مالی راه‌اندازی می‌شود و همه حقوق‌های ما قابل رویت خواهد بود و به مسئولان ارشد کشوری حق دسترسی خواهیم داد و صورت های مالی را هم افشا خواهیم کرد.
 

ادامه دارد...

منبع: خبرگزاری فارس

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: سازمان اقتصادی کوثر جامعه ایثارگران میلیارد تومان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۷۳۴۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد عدالت و شفافیت اقتصادی هدف لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم

مسلم صالحی عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان درباره لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم و کاهش مالیات تولیدکننده که در این لایحه هدف قرار گرفته است، گفت: با توجه به اینکه یکی از سیاست‌های دولت بحث عدالت‌محوری در بحث اخذ مالیات است هر کس که درآمد بیشتری دارد باید به همان نسبت مالیات بیشتری هم پرداخت کند.

وی بیان کرد: در حال حاضر عدالت مالیاتی در کشور ما محقق نشده است و خیلی از افراد با درآمد‌های بالا وجود دارند که از کارمند و کارگر مالیات کمتری پرداخت می‌کنند.

صالحی افزود: این امر باعث نوعی نارضایتی در بین عموم مردم به‌خصوص بخش شفاف اقتصاد شده است. کارمند و کارگر قبل از اینکه حقوق خود را دریافت کنند مالیات آن را می‌پردازند، اما برخی از افرادی که درآمد بالایی دارند مالیاتی پرداخت نمی‌کنند و یا به میزان خیلی کمی این مالیات‌ها را پرداخت می‌کنند.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: دولت به همین دلیل لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم را به مجلس ارسال کرده تا به وضعیت مالیات‌ستانی در کشور سروسامانی بدهد و هم اینکه شفافیت و عدالت مالیاتی که دو حلقه مفقوده سیستم مالیات‌ستانی هستند، محقق شود.

نماینده مردم اقلید در مجلس بیان کرد: اگر با توجه به وضعیت تورمی موجود میزان مالیات با توجه به سطح توانایی افراد اخذ شود قطعا می‌تواند سطح رضایتمندی بیشتری ایجاد کند.

وی ادامه داد: در شیوه مالیات‌های مستقیم که در کشور‌های پیشرفته دنیا در حال اجرا است شرایط مالیاتدهندگان مثل خانوار، تعداد اعضای خانواده، هزینه‌های تحصیلی و ... لحاظ می‌شود.

صالحی ضمن انتقاد از اینکه در سیستم مالیات‌ستانی فعلی این مسائل لحاظ نمی‌شود، گفت: از سوی دیگر باید سطح معافیت مالیاتی را افزایش دهیم که در لایحه معافیت مالیاتی تولید از ۱۵ درصد به ۲۵ درصد کاهش یافته است از سوی دیگر می‌توانیم مودیان جدید مالیاتی و پایه‌های جدید مالیاتی را شناسایی کنیم.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با تاکید بر اینکه ما به دنبال کاهش درآمد‌های مالیاتی دولت نیستیم بلکه به دنبال این هستیم که به صورت عادلانه مالیات اخذ کنیم، اظهار کرد: هدف از این لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم است. وقتی بر اساس مجموع درآمد افراد از آنها مالیات اخذ شود خود به خود می‌تواند شرایط مردم را در وضعیت تورمی فعلی بهبود ببخشد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی مجلس

دیگر خبرها

  • مهاجرت پرستاران از بخش دولتی به خصوصی/ مشکلات پابرجاست
  • ثبت دستمزد واقعی در لیست‌های بیمه‌ای حق کارگران است
  • بی‌توجهی به مشکلات معیشتی کادر درمان سلامت را به مخاطره می‌اندازد/ دولت توان افزایش حقوق پرستاران را ندارد
  • مشارکت مردمی و تامین امنیت خاطر در سرمایه‌گذاری‌ها در دستور کار دولت
  • لزوم توجه دولت به مشارکت و امنیت خاطر مردم در سرمایه‌ گذاری‌ ها
  • ایجاد عدالت و شفافیت اقتصادی هدف لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم
  • سال پر پرتاب فضایی ایران با ماهواره‌های طلوع ۳، ظفر ۲ و کوثر
  • افشای نمرات تحصیلی رائفی پور؛ نمره ۱۳ در درس توسعه اقتصادی
  • شفافیت حقوق مدیران در راستای دانستن مردم است
  • ایجاد حساب واحد خزانه باعث افزایش شفافیت مالی می‌شود