Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- نشست خبری معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه‌ریزی بنیاد شهید و امور ایثارگران و آیین تقدیر از خبرنگاران حوزه ایثار و شهادت یکشنبه 23 مردادماه در سالن جلسات هتل هویزه برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری آریا ، طاهر موهبتی در این نشست ضمن تبریک روز خبرنگار که امسال مصادف با روز عاشورا بود، گفت: روز خبرنگار به نام شهید محمود صارمی نامگذاری شده است و شما خبرنگاران در طول سال برای گروه‌های مختلف مانند روز پزشک، روز معلم و روز زن و مرد قلم می‌زنید اما دغدغه‌‌هایی مثل سایر مشاغل دارید که کمتر به آن‌ پرداخته شده است و این شغل جزو مشاغلی است که سخت و زیان‌آور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
ضرورت استفاده از دانش و تجریبات خبرنگاران
معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه‌ریزی بنیاد شهید و امور ایثارگران ضمن تأکید بر برگزاری نشست‌هایی با خبرنگاران برای مشورت و همفکری با آن‌ها، خاطرنشان کرد: در جلساتی که با خبرنگاران برگزار شد از همفکری با آن‌ها بهره‌مند شدم و امیدوار هستم که با برگزاری این جلسات تجارب موفیقت‌آمیزی را کسب کنیم و این جلسات در طول سال ادامه پیدا کند.
 
مشکلات در تأمین اعتبار برای اجرای قوانین ایثارگری
موهبتی با اشاره به قوانین مربوط به حوزه ایثارگران گفت: یکی از مهم‌ترین قوانین مربوط به ایثارگران که به تصویب رسید قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران است که 10 سال از تصویب این قانون می‌گذرد و بخش قابل توجهی از این احکام هنوز عملیاتی نشده است و یا به صورت ناقص اجرایی شده است. بخشی از این تکالیف مربوط به دستگاه‌ها است که عملیاتی نشده است و بخشی از مشکلات قوانین به دلیل کمبود منابع مالی است.
معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه‌ریزی بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: در بنیاد شهید و امور ایثارگران 126 هزار میلیارد تومان اعتبار لازم داشتیم و این بودجه برای عملیاتی شدن این قوانین در نظر گرفته شده است.  بودجه سال گذشته ما 31 هزار میلیارد تومان بوده است که امسال بیش از 70 هزار میلیارد تومان در نظر گرفته شده است که 50 هزار میلیارد تومان از این بودجه پایدار است و 20 هزار میلیارد تومان آن برای پرداخت بدهی‌ها در نظر گرفته شده است و بیش از 16 هزار میلیارد تومان بدهی داریم.
وی افزود: این در حالی است که بودجه 31 هزار میلیارد تومانی باید با 126 هزار میلیارد تومان و بودجه 70  هزار میلیارد تومان با 200 هزار میلیارد تومان الان سنجیده شود ولی وضعیت در حال حاضر بهتر شده است، سال گذشته 27 درصد هزینه‌ها تأمین می‌شد اما الان 35 درصد هزینه‌ها تأمین می‌شود. با تلاش‌های دکتر قاضی‌زاده هاشمی و حمایت‌های دولت و رئیس جمهور و مساعدت مجلس این بودجه با افزایش همراه بوده است. اما صرف اینکه بودجه تصویب شود کافی نیست.
 
افزیش حقوق و مستمری خانواده‌های معظم شهدا و کمک معیشت جانبازان
موهبتی گفت: مستمری والدین شهدا 3 میلیون و 300 هزار تومان بود که با رشد حدود 70 درصدی، به 5 میلیون و 600 هزار تومان افزایش یافت که البته عدد قابل توجهی نیست و از این میزان 600 هزار تومان را بنیاد شهید و امور ایثارگران پرداخت می‌کند یعنی ماهانه 48 میلیارد تومان این مستمری را بنیاد پرداخت می‌کند.  همچنین 105 هزار ایثارگر از بنیاد کمک معیشت دریافت می‌کنند که مبلغ این کمک معیشت 2 میلیون و 247 هزار تومان بود و امسال با رشد 60 درصدی به 3 میلیون و 600 هزار تومان رسیده است. این رقم به جانبازان معسر فاقد شغل و درآمد پرداخت می‌شود. برای 27 هزار ایثارگر هنوز اعتبار لازم برای کمک معیشت اختصاص نیافته و برخی از جانبازان ما در دهک‌های یک تا سه هستند که همین 3 میلیون و 600 هزار تومان به این جانبازان پرداخت نمی‌شود و با اجرای کامل قانون و خواسته اصلی ما هنوز فاصله دارد.
 
آخرین وضعیت واگذاری خودرو به ایثارگران
معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه‌ریزی بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به خودروی مربوط به جانبازان گفت: بیش از 200 هزار نفر مشمول تبصره پیش بینی شده در امور واگذاری خودرو هستند ولی در قانون فقط 10 هزار نفر سهمیه در نظر گرفته شده‌است، ما منتظر پاسخگویی وزارت صمت هستیم و پیگیری‌های جدی در این زمینه صورت گرفته است.
 
تغییر نیاز با افزایش سن والدین شهدا و ایثارگران
موهبتی گفت: 70 درصد والدین معزز شهدای ما بالای 80 سال سن دارند و بیش از 91 درصد آنها بالای 60 سال سن دارند، هرچه میزان سن بالاتر رود نیازها متفاوت و نیازهای نوظهوری برای این قشر به وجود می‌آید. این اتفاق درمورد جانبازان و همسران جانبازان نیز وجود دارد و همسران جانبازان نیز با گذشت زمان و بعد از 30 سال  خودشان هم جانباز شده‌اند و دچار عوارض ناشی از زندگی با جانبازان شده‌اند.
 
عدم افزایش حق پرستاری ایثارگران به دلیل عدم تأمین منابع
وی افزود: طبق قانون باید به این افراد حق پرستاری داده شود که این حق پرستاری به بیش از 60 هزار نفر از ایثارگران پرداخت می‌شود. این عدد طبق قانون حداقل حقوق مصوب شورای عالی کار است و در مورد جانبازانی که دچار زخم بستر شده‌اند این رقم چند برابر افزایش می‌یابد. امسال حداقل حقوق وزارت کار با افزایش 56 درصد همراه بوده است با وجود اینکه 5 ماه از سال گذشته است اما حق پرستاری ایثارگران هنوز افزایش پیدا نکرده است. اگر مشکل بودجه در کشور وجود دارد باید آخرین بخش مربوط به ایثارگران باشد زیرا هزینه‌های جانبازان اجتناب ناپذیر است و باید تأمین شود.

آخرین وضعیت بیمه درمان تکمیلی ایثارگران
معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه‌ریزیبنیاد شهید و امور ایثارگرانبا اشاره به وضعیت بیمه تکمیلی ایثارگران گفت: با افزایش سن و بازنشستگی 50 درصد هزینه‌ها به حوزه درمان اختصاص داده می‌شود و هزینه‌های درمان ایثارگران نیز با افزایش همراه است. در مورد جانبازان 70 درصد و والدین شهدا که داغ یک یا چند شهید را هم متحمل شده‌اند این هزینه‌ها بیشتر است.
وی افزود: در قانون تصریح شده است که 100درصد هزینه‌های درمانی ایثارگران باید پرداخت شود که در قالب بیمه تکمیلی این پرداخت انجام می‌شود. سرانه درمان پیش بینی شده در قانون برای هرنفر در ماه  240 هزار تومان است ولی با توجه به افزایش هزینه‌های درمانی در مناقصه قانونی برگزار شده مبلغ سرانه 378 هزار تومان تعیین شده و با کسری مواجه هستیم در مجموع  550 میلیارد تومان کسری اعتبار در این زمینه وجود دارد.
موهبتی با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری در مورد سیاست‌های سلامت که می‌فرمایند که بیمار جز رنج بیماری نباید دغدغه دیگری داشته باشد، گفت: ما بیش از 2 هزار جانباز نخاعی در کشور داریم و هنوز یک ریال از پاداش بازنشستگی مربوط به جانبازان با گذشت بیش از 5 ماه از سال پرداخت نشده است و این موضوع را از ما مطالبه می‌کنند در حالی که باید به جانبازی که درد دارد حساس‌تر باشیم و مطالبات آنها را پیگیری کرد.
معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه‌ریزیبنیاد شهید و امور ایثارگرانگفت: 50 درصد خانواده‌های ایثارگران سال‌ها است که اردو نرفته‌اند آنها سراغ ما را نمی‌گیرند اما ما باید به آنها توجه کنیم و نباید در حق آنها کوتاهی کنیم. 11 سال از تصویب قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران گذشته است و انتظار اجرای کامل آن هنوز باقی مانده است.
موهبتی در ادامه این نشست گزارشی از سیاست‌های کلیبنیاد شهید و امور ایثارگران ارائه داد و گفت: بنیاد شهید در سال 1358 به فرمان امام خمینی(ره) تشکیل شد و در سال 1383 با تجمیع نهادهای ایثارگری بهبنیاد شهید و امور ایثارگرانتبدیل شد و مقرر شده بود که 70 درصد فعالیت‌های بنیاد فرهنگی باشد.
وی در پاسخ به سؤالی درباره دیدار مسئولان بنیاد با ایثارگران گفت: یکی از مشکلات کشور این بوده است که با مردم گفت‌وگو انجام نمی‌شود اما در رویکرد جدید مدیریتبنیاد شهید و امور ایثارگراندیدار با ایثارگران و تشکیل شوراهای مشورتی از اقشار مختلف ایثارگران در دستور کار قرار گرفته است.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: بنیاد شهید نظر گرفته شده هزار میلیارد تومان ایثارگران گفت درصد هزینه ها توسعه مدیریت حق پرستاری هزار تومان کمک معیشت شده اند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۴۹۹۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۰ هزار سهمیه استخدامی آموزش و پرورش سهم ایثارگران است

مشاور وزیر آموزش‌و پرورش در امور شاهد و ایثارگران گفت: در آزمون استخدامی که تمام دستگاه‌های اجرایی قرار است در پایان اردیبهشت ماه برای فرزندان شهدا و جانبازان بالای ۷۰ درصد برگزار شود، آموزش و پرورش مفتخر است بیش از ۲۰ هزار سهمیه جذب دارد.

‌به گزارش خبرگزاری ایمنا از زنجان؛ زهرا مظفر امروز _پنجشنبه سیزدهم اردیبهشت_ با بیان اینکه آموزش و پرورش مفتخر است با درصد بالا نسبت به همه دستگاه‌های اجرایی کشور حتی بنیاد شهید به دلیل ظرفیت استخدام هر ساله میزبان فرزندان شهدا و ایثارگران است، اظهار کرد: در آزمون استخدامی که تمام دستگاه‌های اجرایی قرار است در پایان اردیبهشت ماه برای فرزندان شهدا و جانبازان بالای ۷۰ درصد برگزار شود، آموزش و پرورش مفتخر است بیش از ۲۰ هزار سهمیه جذب دارد مگر اینکه متقاضی نداشته باشد.

وی تصریح کرد: در آزمون استخدامی که تمام دستگاه‌های اجرایی قرار است در اردیبهشت‌ماه برای فرزندان شهدا و جانبازان بالای ۷۰ درصد برگزار شود، آموزش و پرورش مفتخر است بیش از ۲۰ هزار سهمیه جذب دارد.

مشاور وزیر آموزش‌و پرورش در امور شاهد و ایثارگران با بیان اینکه آموزش‌وپرورش یک نهاد فرهنگی است که وظیفه حضور در جنگ نداشت اما بیش از ۴۱ هزار شهید تقدیم انقلاب کرده و همپای نیروی مسلح و انتظامی و نظامی بوده است، اضافه کرد: معلمان حتی در دوران جنگ هم سنگر دانش را رها نکردند و در برهه فعلی نیز فقط پرداختن به آموزش کافی نیست بلکه باید به تربیت نیز توجه شود.

مظفر مشاور وزیر آموزش و پرورش در حوزه امور شاهد و ایثارگران، ادامه داد: یکی از اهداف ضروری حضور در استان‌ها شناسایی مشکلات ایثارگران است، هدف مهم آگاه‌سازی به قوانین و اقناع ایثارگران نسبت به حقوق خود در امور شاهد و ایثارگران است.

وی ادامه داد: مسئولین آموزش و پرورش باید نسبت به اسناد بالادستی از جمله سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری در حوزه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، سند تحول بنیادین و قانون جامع ایثارگران آگاه باشند تا دستگاه بتواند وظایف خود را به خوبی در قبال این قشر پر افتخار انجام دهد.

کد خبر 750125

دیگر خبرها

  • ۲۰ هزار سهمیه استخدامی آموزش و پرورش سهم ایثارگران است
  • توجه جدی به جهاد تبیین و بیان دستاوردهای جوانان نخبه کشور
  • برخورد بدون اغماض با ترک فعل‌ها درباره خدمات‌دهی سلامت به والدین شهدا
  • سهمیه ۲۰ هزار نفری آموزش‌وپرورش در استخدام فرزندان شهدا و جانبازان بالای ۷۰ درصد
  • ۳۱ هزار مجوز استخدام فرزندان ایثارگر کسب شده است
  • اعتبارات درمان ایثارگران ۱۰۰ درصد افزایش یافت
  • دیدار رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با خانواده شهدا در قائم شهر
  • برخورد با ترک فعل‌ها درباره خدمات دهی سلامت به والدین شهدا
  • حمایت درمانی خانواده شهدا ۱۰۰ درصد افزایش یافت
  • کاهش ۹ درصدی نرخ بیکاری در جامعه ایثارگری کشور